Julegaver

Jeg har kjøpt en julegave. (Jeg har kjøpt mange, men det skal ikke handle om dem.)
Det er et vindustermometer. Og jeg syntes det var så smart for det har sånne sugekopper på. Da kan man ta det av og på! Lett! Og man havner aldri mer i den situasjon at enkelte nærtstående individer forsøker å reparere et termometer som er fastskrudd utenfor vinduet på hybelen i tredje etasje ved hjelp av en lighter strukket med bevinklet arm ut av H-vinduet for så å forskrekket oppdage at termometeret tar fyr. (Ok, veldig nærtstående. Det var meg)

Det er to abere ved denne gaven, som er til noen i min egen husstand. Disse abere overså jeg bevisst i gleden over sugekoppene.
Jeg mener å ha hørt at sugekopper ikke fungerer når det blir kaldere enn minus tyve.
Og. Det går uansett bare til minus tredve. Så det er ikke et helt funksjonellt termometer.
Men det har sugekopper.

Jeg kunne ha avslutta der og holdt meg til ett tema pr innlegg, som Store Bloggere insisterer på at er veldig viktig for å få masse lesere, pluss det med masse bilder, men jeg hører jo aldri på noen så her er neste innspill:
Så dere at jeg skrev at jeg hadde kjøpt mange? Julegaver altså?
Det er helt upolitisk korrekt. Vi får jo sånn gratisavis for vår bydel her i Stockholm. Der er det alltid en fempågaten. Nå sist var spørsmålet "har du kjøpt julegaver?" ( Ikke "er du ferdig med julegaveinnkjøpene.")
Fire av fem svarer Nei for det bidrar bare til den svindlande överkonsumptionen i samhellet. I ulik språkdrakt.
Da jeg leste denne anketten (en..q...ueten?) tenkte jeg, som jeg har gjort så mange ganger i det siste:
Hadde Tilsammans hatt premiere i dag hadde ingen svensker skjønt hvor det er meningen at man skal le. 

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...