Lengselen etter brødbakst

(tanakofta, du kan hoppe over dette innlegget.)

Selv om man er hjemme med barn, hender det at man leser en og annen blogg. Ikke så ofte som før. Men det hender. Og da kanskje bloggene til andre som er hjemme med (andre) barn. Og de skriver sånn Ja jeg baker mye for tiden hehe men jeg går jo hjemme i foreldrepermisjon. For eksempel.
Og jeg bare...jeg vet da sannelig om her kommer til å bli vaska til jul. For jeg går hjemme i foreldrepermisjon. Jeg har ikke tenkt å fortelle hvor lenge siden det er jeg vaska kjøkkengulvet for da kommer nok både barnevern og saneringseksperter og interesserte arkeologer.
Jeg får ikke gjort noe.
Når Jendor sover i løpet av dagen sitter jeg enten og stirrer dødt på internett eller så jobber jeg. Med den jobben jeg har foreldrepermisjon fra og som jeg har planer om at fortsatt skal være der når jeg er ferdig å foreldrepermiere. Jeg smetter inn en mail her og et svar der og forsøker å få to tanker til å henge sammen så jeg ikke virker helt hjernedød når jeg kommuniserer med folk som ikke er hjemme i foreldrepermisjon og som synes jeg bruker rimelig lang tid på å svare på de enkleste mail.
Jeg baker ikke brød.

The Stig sier at jeg må huske at barn er forskjellig, sover forskjellig, og det å være i foreldrepersmisjon og jobb samtidig er forskjellig fra de fleste andre driver med.

Jeg vil bake brød.
Jeg vil bake altfor mye brød siden jeg går hjemme i foreldrepermisjon.

2 kommentarer:

Tenkerbell sa...

Det er oppskytt. Jeg baker brød, men det jeg ble lykkelig av i permisjonen var å lukte på hodet til Lilleruth og reise. Helst samtidig.

Tenkerbell sa...

Gateskilt denne gangen. Fiffig.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...