Åh! Men herregud dere!

Jeg kjenner at dette må jeg bare dele:
På ateljéet har jeg en altfor stor transportkasse som var dritdyr og som jeg aldri fikk brukt til det den var tenkt til. Og nå som vi flytter har den gnaget på meg, for den er så stor, den står på ateljéet, flyttefolkene kommer til leiligheten, hva skal jeg gjøre, hvaordan skal jeg bli kvitt den, jeg har forsøkt å gi den bort til kompiser men de vil ikke ha den for den er stor og såpass dyr at det nesten er litt pinlig å ta imot.
Samtidig har jeg drevet og balet med en kunsttransport som skal fra ateljéet, til Västerås, og så til Kirkenes. Den har jeg pakket i malepapp og det lille jeg har av bobleplast. Det ser ikke ut.
Og noe kommer jeg til å ta med som flyfrakt fra Kirkenes, sikkert i koffterter, og det blir litt et problem det der med returen...hvordan skal de pakke det når det returneres?

---

Ikke på et eneste tidspunkt har jeg lagt to og to sammen. Hjernen er for stressa til sånne enkle mattestykker, den forlanger ligninger med seks ukjente.

---

MEN SÅ!

JEG SENDER JO KUNSTEN I DEN! OG SÅ KAN DE PAKKE ALT SAMMEN I DEN TIL RETUREN!

Jeg ringte og hørte om det var greit for den er litt større enn forsendelsen egentlig behøver, men det var greit.
Heh.

Nå håper jeg at jeg kommer på noe like genialt og opplagt med sofaen. Noen som bor i Stockholmsområdet som vil ha en sofa?



1 kommentar:

Elisabeth, innerst i veien sa...

He he, plutselig løser alt seg. :-)

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...