Jeg er på KONTORET!

Jeg prøver å plukke opp det livet jeg slapp, enten i februar eller muligens juni.
Jeg har jo jobbet. Masse. Men utstillingsarbeid på utstillingssted er liksom innpakningspapiret, alt det andre slapp jeg i juni før jeg dro til Trondhjem, og grunnarbeidet som er utført etter februar og fram til da er forvirrende.

Jeg leter etter tildelingsbrev. Det er et jeg ikke finner, men verken kulturrådet support eller altinn support kan heller ikke finne det. Ehm...kutt verken. Oooog....heller? Eller? Pussig setning.
Så nå har jeg levert en rapport som er sånn Hei! Finner ikke referansenummer på denne søknaden, men det gjør heller ingen verken andre heller! Og når det gjelder pengene så kan jeg ikke sende bilag for rammemakeren ødela bildene og vil ikke sende regning men heller ikke erstatte bildene! Hei hå! Håper jeg får masse penger neste gang jeg søker!

De andre tildelingsbrevene finner jeg. Jeg lager oversikter, hvem ga penger, til hva, hvor mye er utbetalt og hva gjenstår, nå skal det rapporteres. Setter det pent inn i permen, rett ved siden av samme oversikt som jeg ser jeg må ha laget forrige gang jeg hadde panikk på kontoret.
Det der er en gjenganger dette året. Jeg husker ikke hva jeg vet om min egen økonomi, lager et system så det skal være lett å følge den, glemmer det, begynner på nytt.
Det kommer av at jeg ikke har kontinuitet så klart, men også at jeg med rette ikke stoler på at jeg har arkivert ting etterhvert som de har kommet inn.

Nå skal det skrives søknader. Det er det kjedeligste man gjør, og jeg skal gjøre det i en måned. Eller tre uker da, jeg har allerede mistet endel tid til Dødsbo A/S. Og Nå går det litt tid til Opplukk A/S
også.
Og så kommer jeg til å være dritlei når sønadene er levert, og ha mistet all kontinuitet igjen fordi jeg bare har fokusert på en ting, og så får jeg økonomisk angst, og lager nye oversikter. Som jeg ikke leser.
I det minste er jeg grundig.


Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...