Fem sekstendedels god jul

Da har jeg sendt Bakklandet Ramme og Kunst den femte eller er det den sjette purringen på reklamasjon og erstatningskrav. Tro om jeg får svar? Ho ho.
Innkassovarslet jeg fikk igår skal betales innen "snarest".
Fjorten dager skal det være, for at varlset skal være gyldig. Og det kan heller ikke være omtvistet. En reklamasjon og en erstatningssak gjør det omtvistet. Så jeg har mitt på det rene, men jeg får jo likevel alt arbeidet med det. Hurra.
Hørte fra Brodins, de sendte meg rapporten fra papirkonservatoren, jeg er i stort enig i det hun sier, men har et par punkter til. Og så ble jo ikke innrammingsjobben gjort som jeg hadde bedt om i utgangspunktet, og det har vi ikke engang begynt å diskutere. Jeg har påpekt det. Det har ikke blitt besvart. Eller, jo, jeg har fått en forklaring, men den holder ikke vann. Jeg har likevel ønsket god jul. På en litt sur måte så de ikke skal innbille seg noe. Men også litt hjertelig for jeg er sånt et eiegodt menneske. Så tar vi det på nyåret.
Papirkonservatoren påpeker at mange av bildene er fuktskadet. Det skal jeg ta med visningsstedet.
Og her er jeg avhengig av at alle oppfører seg anstendig og 101% realt for å ikke havne i skvis mellom to erstatningspliktige.
-Vi vil ikke erstatte dette fuktskadede bildet, for det er jo feilinrammet i utgangspunktet!
-Ja men vi kan ikke ramme det inn på nytt, for det er fuktskadet!

Mmmmm.

Når alle har kranglet seg ferdig om hvem som har kuket til hva, står jeg igjen med et visst antall bilder som er ok. (Men fortsatt feilmontert. Men ikke ødelagt.) Det visse antallet er fem.
FEM bilder av seksten. Og jeg viser disse spesifikke bildene i serier, ikke som enkeltverk, så nå har jeg egentlig fem bilder som ikke kan brukes til noe. De henger ikke sammen. De står seg ikke alene.
Og de har jeg da forhåpenligvis ikke betalt 70.000 for. For det har jeg jo nå.
Jeg vil gjerne diskurere den summen litt, ikke bare få rapporter fra papirkonservatorer.

God jul, rammemakere over det ganske land, god jul, magesår, god jul, god jul.

2 kommentarer:

underveis sa...

Herregud. Det er jo så en blir oppfordret til passivitet med sånne kafkaprosesser. Heia deg!!

Rødhette sa...

Stå på!

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...