Visst.

Jeg sitter og tripper litt inni meg. Jeg skal ta flyet om et par timer, og jeg har aldri vært den som slapper av og får gjort konsentrasjonskrevende arbeid om jeg vet jeg skal dra en plass. Jeg synes tilogmed det er ubehagelig når hjelpsomme folk blir med reisefølget sitt inn i kupeen i filmer og serier, hva om de ikke kommer seg av før toget går? Nei, vi ser noe annet, værsåsnill?

Som vanlig skulle jeg heller blitt, men jeg vet at når jeg først har reist er det helt greit. Jeg skal til Lofoten igjen, ikke at jeg er sånn en lofotfantast, men det har blitt sånn at endel av det arbeidet jeg faktisk gjør, gjøres der. Nå skal jeg være med i en utstillingskomité. Småfly i desember, hurra.
Neida, desember er vel ikke den verste måneden. Og det er stille og fint her i Kirkenes akkurat nå, selv om det skal blåse opp litt. Og heller fly enn båt så det er sagt.

Når jeg kommer hjem er det the Stig som skal avgårde. Han skal riktignok ikke så langt, vi kan se huset han skal til fra vårt, om vi legger til litt innbilning, men han skal sitte foreldrevakt (motsatt av barnevakt) og det er heldagsarbeid så vi ser nok ikke så mye til ham. Og så kommer han hjem. Og så skal vi pynte til jul. Det blir bra.

Jeg har prøvd å nå det der med første advent og første desember, men det gikk ikke, det ble helt overveldende. Vi prøver igjen litt senere. Det er ikke det at vi ikke har julepynt altså. For det har vi visst.

Ingen kommentarer:

plopp plopp plopp og en annen plopp

I dag har jeg brukt alt for mye av dagen på å få kjøpt bobleplast. Det lyktes meg ei.  Først prøvde jeg hos KEM, Kunstnernes eget materialut...