Men det kunne alltid vært verre

Har brukt dagen på et inkassovarsel fra Bakklandet Rammeverksted, som fortsatt ikke har svart på en eneste av mine henvendelser. Så da er det mailing og ringing til advokaten, samling av mailer, mailing til rammeverkstedet, og generell drit og dårlig stemining. Jeg vet heller ikke hvorfor jeg blir så enormt dårlig humør av dette.
Egentlig burde jeg klare å ha en profesjonell avstand til det, men det er ekkelt å ha dette hengende over seg. Uten at jeg helt klarer å sette ord på hvorfor. Jeg tror jeg sier som min sønn: fordi det er urettferdig! Men i så fall burde jeg blitt mest sint og ikke mest utilpass. Det er bare drit, dette.
Det andre rammeverkstedet har blitt tyste de og, men det er nok generelt førjulstress, jeg har sendt dem en mail og minnet dem på at jeg fortsatt ikke er blid ettersom saken jo ikke er løst, sånn mens jeg var i gang med mailingen. Stoler på at jeg får svar.

Dagen starta ganske bra, med lys. Eller den starta jo med mørke ettersom det er vinter, men så ble det så fint lys. Og så ble jeg så glad. Selv om vi nærmer oss årest mørkeste dag var det plutselig lysere enn på lenge og jeg tenkte at jeg tar sparken og suser ned og blir fotografert av litt turister og kjøper noen julegaver. Så kom dette inkassovaslet da og jeg ble sittende på telefon og data, men det hadde jo likevel vært veldig fint lys på et tidspunkt.
Og så kjenner jeg en som nettopp har blitt arrestert for spionasje av russerne, og jeg trodde ikke det var så alvorlig først, tenkte at snart kommer han hjem og vi kan spøke om arrestasjonen, jeg må spørre hva som skjedde selv om han sikkert må fortelle samme histore til tusen andre som spør, men så kom nyheten om dette med spionasje, og jah. Det der er en helt annen type bekymring. I det minste sitter jeg ikke i et russisk fengsel og er anklaget for spionasje og bekymrer meg. Jedorias.

Ingen kommentarer:

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...