So ro sprellemann

Vi har ganske stort hus, så Jendor går ikke med på at han skal sovne oppe på rommet sitt mens vi andre er nede. Det går ikke. Så vi må sitte og se på at han legger seg, og det tar en god time. Mer, egentlig. Det raskeste er å legge seg sammen med ham og skru av lyset, da går det ofte på under timen, men det har vi liksom bestemt at han er for stor til nå, så da holder vi på sånn her istedet. Jeg kan ikke si noe på det heller, jeg bruker også en god time på å sovne selvom jeg vil si at jeg turner litt mindre. Men man blir litt sånn sur og motløs av å ha tretti minutter for seg selv på kvelden mellom leggingen av avkom og seg selv.

Jeg er fortsatt bakpå, julegavene er muligens i boks, men taket henger fortsatt i laser og pinner på kjøkkenet, vi satt av forrige tirsdag til å fikse det men kom aldri så langt, det ble så mye annet og så må man jo jobbe. Det er ikke så lett og få fikset noe som helst i helgene når man ikke må jobbe, for da er jo Jendor hjemme, og dere ser jo selv hvordan ham er når han er trøtt og skal sove, og så kan dere jo tenke dere til hvor enkelt&greit det er når han er våken og vil hjelpe til. Så øh. 

Jul blir det jo uansett men jeg tror det blir en lykkeligere jul for min del med helt kjøkkentak. Det kommer!

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...