Katalog i/med posten.

I dag har jeg fått katalog i posten for en utstilling jeg er med på. For en fin katalog! Jeg må starte katalogbibliotek, jeg trenger nesten bare denne.
 

 
 
Jeg fikk en sms fra posten i går om at nå var pakken min kommet og kunne hentes på Sparkjøp, men jeg visste ikke at jeg skulle få katalog, jeg visste bare at jeg skulle få en pakke hjemkjørt fra COS, så jeg tok kontakt og KJEFTET på posten fordi dette skjer HVER GANG jeg har bestilt hjemleveranse, helt til de fant ut at det var to forskjellige pakker det var snakk om, denne var bare for stor for postkassa. Sukk. Jaja. De fortjente det egentlig likevel. De fortjener all kjeft de kan få. Og så måtte jeg sparke omtrent helt til hurtigrutekaia og hente denne pakken som ikke var fra COS og hjemleverert, og fikk den som var for stor for postkassa utlevert istedet. Og det så jeg jo med en gang at den ikke var, på noe som helst slags måte. De hadde vel bare ikke giddet. Og sikkert er det tusen grunner til at de ikke kan levere en pakke som noen tanker "kanskje...njæh...." og sikkert er det tusen grunner til at de ikke kostnadseffektivt kan prøve å levere den likevel, i et kontorbygg, som ikke har postkasser men romslige posthyller, ikke uvanlig for bedrifter, og en jeg klagde min nød til en bekjent som sa Ja men hva forventer du deg egentlig av Posten, og han har rett, for det jeg forventer meg er jo egentlig at de skal skyve hele pakken inn under en stein ved Domen og si at Nei, pakke, aner ikke, men det er jo litt av problemet, man har helt sluttet å forvente seg noe på servicesiden av Posten.
Men katalogen var fin!

FOR STOR FOR POSTKASSA



Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...