Prosjekt klærne ut av skapet! m kritikk

Ok, denne vesten er åpenbart ikke SÅ gammel, den kan fortsatt kjøpes, men den er likevel litt problematisk og blir hengende. I utgangspunktet er den kjempefin og jeg vil ha den på hver dag og så tar jeg den på og så...er jeg ikke en anorektisk gran.

Den er ikke kjøpt på nett, så jeg har prøvd den og vet hva jeg gikk til. Men jeg synes likevel det er litt problematisk med enkelte, nei, forferdelig mange klær og med dette klesmerket spesielt.
Sånn ser jeg ut med den på:

På mange måter ganske fin. Virker litt smal nede kanskje, der jeg sjøl er brei.

Sån ser den ut fra siden:

Ja, som sagt så har jeg jo KROPP da, så selv om jeg fortsatt synes det er innafor så begynner det kanskje å vises at dette plagget ikke passer helt og iallefall er mer koselig enn stilig. Får fryktelig lave pupper og mye stikker ut av vesten, den møtes liksom ikke der den skal.

Sånn skal den se ut på:

Nærmest heldekkene. Det ser ut som jeg sjøl har fått tak i vaskeklutverjonen, men det er fordi jeg 

GÅR UT PÅ STEDER SER MODELLEN GÅR RETT NED!
Og hvorfor gjør jeg det? Er jeg ekstremovervektig? Nei, jeg har kvinnekropp. Og putter mat i den fordi det trenger den. Og da blir man seende vanlig ut. Og vet dere hva, vanlig, det er mitt ideal. 
Det burde vært idealet til COS også.





Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...