Det der prosjekt Klærne ut av skapet, hva skjedde med det?

Joda, jeg holder egentlig på, men så har det vært så mye sykdom og ørenesehalsOGØYE og sånne ting, og jeg har ikke lyst å stille opp hos hverken tannlege eller på sykehus i sølvfarget ballongskjørt, selv om eksponering helt selvsagt er en del av prosjektet, så det har fått bli litt med det.
Og så synes jeg litt av greia må være å si nå er det en uke med Klærne ut av skapet, for hvis man skal ta på seg klær man aldri har lyst å ta på seg fordi man har lyst å ta dem på den dagen, så blir det ikke.
Og så har kulda kommet og det er lite tjukke ullklær i den kolleksjonen. 
Jeg har imidlertid gjennomført to dager jeg ikke har dokumentert på bloggen. Det er jo enormt passende å ta dem her.
 
 
Først: Grønt strikkaskjørt
Ja, hei og hurra altså, men en ting er å ha et sånt prosjekt, og noe annet er å bestemme seg for å dokumentere det, og da må man faktisk se hva det er det dreier seg om. Ser man at skjørtet er grønt? Ser man at det er strikket i ruter og trekanter? Har det muligens vært større fokus på å få med minst mulig av rotet i gangen, enn adekvat lyssetting på objektet det gjelder? 
 
UTGÅR
(som bloggpost altså. Fint skjørt. Skal bruke det mer.)





 


Den stripete skjorta jeg kjøpte da jeg skulle ha åpning på en soloutstilling og ikke orka å fremstå som akkurat så gravid som jeg var. Har aldri brukt den siden, men heller aldri gitt den bort, for den er egentlig ganske fin? Jeg finner sikkert en anledning? NEI.

UTGÅR FOR JEG SER JO IKKE UT.

(Utgår fra livet! Fra skapet! Fra bruksrett!)


Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...