Underbevisthet med sysselsettingsproblemer

I natt drømte jeg ikke at jeg ble satt i fengsel, men at jeg ble tvangsinnlagt på en psykiatrisk, institusjon, nemlig et rom bak et kjøkken. Det var imidlertid ikke skummelt i det hele tatt, men egentlig ganske behagelig og trygt, og helt greit for meg. Det tror jeg neppe det ville vært i virkeligheten altså.
Jeg har en kjempelagefrekvens på metallverkstedet, to ting om dagen, og nå straks skal jeg begynne å sveise. På tre derimot har det gått adskillig tregere, der har jeg egentlig ikke kommet lengere enn 6 pinner med litt borehull her og der, og nå er den ene pinnen dessuten forsvunnet. Litt av grunnen til at det har gått så tregt, er at jeg har gjort så mange feil. Og grunnen til det er godt mulig den skjeve vinkelen jeg fikk utdelt. Alt blir etpar millimeter skakt, og da er det vanskelig å lage hull på riktig plass. Til slutt skjønte jeg hvor feilen lå, men da var liksom piffen rent litt ut av vinduet. Jeg tror mye tyder på at jeg kommer til å holde meg til metall. Der er alt sånn tøy og bøy.

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...