Endelig stemt

Nå har jeg endelig fått stemt ved sametingsvalget, forhåndsstemming på biblioteket her i Bergen. Stakkars bibliotkdamen hun ble helt satt ut, hun hadde ingen lister for Varanger og lurte på om jeg ville ringe til tinghuset så de kunne lese opp listene for meg. Det endte med at jeg stemte på det partiet jeg husket navnet på. (Nesten så ille faktisk)
Har hatt noen små kriser i skogen der jeg har lurt på om jeg nå har valgt rett vei her i livet, med tanke på Khib, men var på en fin orientering der jeg skjønte at skolen og jeg tenker ganske likt om verden. Det eneste skumle var at dekanen etter denne forelesningen sa: Nå håper jeg dere har fått noen nye tanker i hodet. Og det var strengt tatt ganske grunnleggende det han sa. Men jeg er ved godt mot.

Jeg har flyttet inn, litt trangt, jeg har russekrystallet i vinduet, og avogtil pinger det i det, og de første gangene trodde jeg et glass hadde sprukket, men kunne ikke se noe sprekk. Det viser seg etterhvert at det er malingen i vinduskarmen som faller av i store flak og lander på glassene, og da synger de.

Til slutt:
Det å lese bloggen min hver dag er ikke det samme som å holde kontakt med meg. Sådetersagt.

1 kommentar:

Fru Skurk sa...

Jeg skal stemme imorgen - hvis jeg finner passet mitt riktignok. Men det hadde vært dumt hvis ikke jeg fant det. Selv om jeg husker navnet på alle partiene (dvs. jeg glemmer som regel pensjonistpartiet..), så er det ikke så lett å stemme. Sitter her og grubler litt på det da. Kanskje det blir en slags loddtrekning. Eller kanskje jeg ikke finner passet mitt..

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...