Dagens ulykker

I dag fikk jeg den største brannblemmen jeg noensinne har vært med på. På grunn av en løpsk limpistol som ble altfor varm. Men den store vannblemmen er ikke verst, den lille er mye verre for på den klarer jeg ikke få av limen. Så det kan bli spennende.
Men ingen poeng til meg, for Karen stakkars la hånden på sirkelsagen...vosj og blod over alt.
Karen er nok ganske rolig av seg, for hun begynnte ikke løpe rundt og huje eller hyle eller noe. Heldigvis. Og heldigvis var det visst bare akkuret fingertuppene som gikk, hun får et litt mangelfullt fingeravtrykk, men det er også det. Takk gud for at det gikk så bra.
Jeg håper ikke det blir mer spennende enn dette.

3 kommentarer:

Anonym sa...

nå har jeg lest om alt du har gjort i hele juli, august og begynnelsen av september. du har sovet mye og hatt fri heletiden! jeg er på Blindern, og skal egentlig programmere ting, men så lurte jeg på følgende (og du er jo så stor og smart, derfor kan du sikkert svare): hvorfor er det en brusmaskin og en sjokolademaskin inne på datasalen på Blindern samtidig som det står en stor beskjed på alle datamaskinene om at "mat og drikke er strengt forbundt på datasalen"? Er det for å sile ut studenter med dårlig moral og svak sjel? Tror du jeg får kjeft dersom jeg kjøper en brus og drikker den herinne?

frk. Figenschou sa...

Jeg tror det er for at man skal kjøpe mat på vei ut. Jeg tror data ansvarlig og colaansvarlig har hatt en stor krangel der.

marie jeg saaaavner deg. Du skulle vært i klassen min.

frk. Figenschou sa...

denne kommentaren er det nok ingen som noengang kommer til å lese. for jeg har skrevet den et halvt år etter selve innlegget. men greia er at det var jo slettes ikke karen som fikk kappa fingrene, det var jo veronica. Her roter jeg nok litt.

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...