Jeg heter søppelbill søpler ikke til

Overskriften har ikke noe med saken å gjøre.
Jeg har akkurat lest gjennom bloggen min, gammelbloggingen altså, oj ojsann så sur jeg har vært på posten. Jeg har hatt en liten harang med dem i dag og, men jeg tror sannelig jeg skal la det fare.
Jeg har vært streng med hybelverten på telefonen også, det var litt morsomt, jeg var helt uortodoks som ville ha depositumet på depositumskonto, men hvis jeg ville være den tredje av de 102 leieboerne som ville ha det sånn, så VÆRSÅGOD. Forøvrig måtte jeg ta med meg videre i livet at jeg burde slutte å være aggresiv, og ikke avbryte. (Prate, med andre ord)

I natt drømte jeg at jeg ble satt i fengsel. Det er det verste som kan skje tror jeg, da hadde jeg dødd som en rosmarin. Apropos rosmarin, det er så fuktig på rommet mitt at potteplantene mugner! Er det ikke fantastisk?
Uansett, hvem er det som har alibi til enhver tid? "...Nei, hva jeg gjorde sist torsdag mellom fem og åtte? Jeg spilte gameboy....nei det er vel ingen som kan bekrefte det..."
Og så kan de bare taue meg inn! Det er ikke til å tenke på, bli låst inne, og så får du ikke bestemme noenting selv lengre...i årevis. Man må passe på å sitte i vinduet og vinke til folk når man spiller dataspill, med andre ord. Huff nei nifsfarlige saker.

2 kommentarer:

mrnils sa...

Jeg bruker også drømme om at de setter meg i fengsel, det er kjempenifst! En gang når jeg gikk på fryktelig kjedelig ingeniørhøgskole drømte jeg at jeg hadde parkert feil så de satt meg i el-lære-fengsel. Måtte ha el-lære dag ut og dag inn, hu hei så glad jeg var for å våkne

Anonym sa...

...leste bloggen din i dag og ble målløs...

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...