fryktelig travelt

Jeg har så sinnsykt mye å gjøre, så ingenting blir gjort. Det vil si, jeg har ryddet og vasket endel, og lekt mye med internett.
Høres det kjent ut?

Jeg lurer på hva slags dødføft aperefleks det der er?

3 kommentarer:

Anonym sa...

idag synda æ på orddelingsfrontn. og tilstår med håp om tilgivelse. hær e d som skjedde: æ hadde kokt purre- og potetsuppe. halvpartn putta æ i en melkekartong som æ sku lægg i frysern sånn at æ sku slæpp å spise samme middag to daga på rad. så skreiv æ me tusj på kartongen "purre". æ innså at det ikke va plass til å skrive "og potetsuppe", så æ tænkte at det gikk vel greit å bare skrive purresuppe. så æ fortsatte med ordet "suppe", men da hadde skrivehanda allerede fløtta litt på sæ, så det blei "purre suppe". kan æ tilgis?
kajsa

frk. Figenschou sa...

det e ikke du som e syndern, det e riksavisan å dårlia plakatskrivera som har putta inn i hodan våres mange små mellomrom.

skal du å jobb i Kina eller korsn blir det?

ringringring sa...

Jeg har mellomnavn somle. Imorgen er det innlevering av portfolio og mastersøknad og jeg sov til klokka 5 og surfer rundt på nettet som en gal bare for at jeg kanskje ikke skal rekke det. (jeg velger å kalle det laidback, andre vil kanskje kalle det hjerneskade)(samma for meg)

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...