Made in China



Selv om denne nye notatblokka mi har åpenbare mangler, og jeg da ifølge kjøpsloven skal få bytte den, fikk jeg ikke levere den tilbake.

5 kommentarer:

Anonym sa...

hehe. noen må trene litt på sangen a... b. cd tralla laaaaa

Anonym sa...

Kjøpsloven gjelder ikke lenger; for varer kjøpt etter 2002 gjelder den nye Forbrukerkjøpsloven. Denne gir deg mye bedre rettigheter, så hvis du hadde vist til den i stedet ville du nok fått både pengene tilbake og et plaster på såret.

Hvis de fortsatt protesterer bør du ta kontakt med noen som jobber i et forbrukerprogram, de er helt sikkert på utkikk etter saker de kan reise til Bergen for å lage.

frk. Figenschou sa...

jeg mente forbrukerkjøpsloven. Jeg er egentlig ganske stødig da. Blant annet skal jeg straks klage på min PAL radio til 1600 kroner, som skal være bærbar, men som etter å ha blitt båret mellom kjøkken og stue en fire-fem ganger i uka ser ut som den har blitt brukt som fotball av noen med lengdeløpsskøyter. Følg med, følg med.

Fru Skurk sa...

Hurra! Klage-føljetong, sånt er spennende for skurker som meg. Boka er helt fantastisk. Men tenk om hjernen din, etter å ha registert alfabetet skrevet slik mange ganger hver eneste dag, til slutt tror at det er slik det faktisk skrives? Da kan saksøke butikken for varig hjerneskade og få voldsskadeerstatning også!

frk. Figenschou sa...

oj. hvis jeg stoler på det alfabetet blir jeg dessuten hetende Sile. Det må jeg jo prøve å unngå.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...