Åh! Fine sitnemai!

Vi, herihuset, minus rotegutten, har holdt syttendemaifrokost og vært flink og det kom masse folk og alle oppførte seg pent og vi spiste masse mat og alle var langt over gjennomsnittet fornøyde, blide og pene.
Jeg var muligens bittelitt trøtt, for jeg hadde brukt mer kanskje to og en halv time kvelden før på å stryke trekkspillarmer på den ungarske folkedrakten min, og det ble i høyden papirflyarmer, og det tar seg ærlig talt ikk elike bra ut.Men jeg hadde ialllefall kledd meg opp i ungarsk folkefoldedrakt, overdrapert med samisk lukkha når vi gikk ut, og følte meg god i gang. Armene på skjorta er enorme og man må gå sideelengs i korridorer. Og tenke nøye gjennom logistikken når man skal løfte noe.
Senere skiftet jeg til kinakjole. Det var ca når jeg og Ole hadde funnet ut at nok kunn evære midlertidig nok og satt i vinduskarmen min og så på Folketv. (som er ut vinduet) Så fant vi ut at vi kunne jo gå ut, og da var Toril og Arne og Anne kommet til, og Vellagret Ridderost hadde fått rommet mitt til å lukte våt hund, og vi gikk
(ad omveier) ut for å se på fyrverkeri, og jeg forakter egentlig fyrverkeripengesløsing, men det var helt FaNtASTIsK! Det var helt sånn OI! og SE DER oG den kom liksom rett over hodet på oss ! ogOOIOI! og mens vi sto der og var overvettes fornøyde, Ole og jeg, trampet det forbi en mann i bakoversleik og frakk og ropte Tenk på dette når dere betaler femogtyve prosent skattt! Tramp tramp tramp!
Og jeg betaler noenogtredve % skatt og synes egentlig det er absolutt helt greit og jeg hadde nok aldri hatt råd til frakken hans og vi mått ele litt og syntes alle det hadde vært en strående syttenemai.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg traff huskjæresten din på Rallaren Pub i K.Nes.i går ds.v.s. 16.mai. Han sløste bort en masse penger på raketter som han sendte rett ned i halsen! Men 36% i skatt? Det er du rimelig alene om, for det får verken hagen eller røkke.

frk. Figenschou sa...

er det 34% da?

Anonym sa...

hei. æ følle ennu me. æ trakk ekte sjampanje til 500 krona flaska på sittende mai. d føltes rart, men æ blei fort reve me. d gikk på en måte opp i opp, for på 16de hadde vi ei flaske alkoholfri sjampanje som vi blanda me vodka til ca 25 krona flaska. kajsa

frk. Figenschou sa...

hehe. Men hadde dere russike erter?

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...