Men ka i hælvette har skjedd me nonstopen nu da!!!

Prøvde å gå på skolen å jobbe litt i ettermiddag. Det var jo bare tull, det var ikke ro et sted på en flekk. Så jeg kjøpte en pose Non-stop, noe jeg ikke har gjort på veldig veldig lenge, for å gå hjem for å få det bedre. Men hva skjer!
FOR DET FØRSTE: Går det ikke lengre an å kjøpe en liten pose. Man må kjøpe en hel sekk til tredve kroner.
FOR DET ANDRE: Er posen nesten full av brune og grønne Non-Stop, og de er jo ikke noe gode!
FOR DET TREDJE: Er laget med farge utpå sjokoladen blitt tre ganger så tjukt. Og nå sitter det kanskje en eller annen dezigner på Freia og tror at Non-Stopen blir tre ganger så sprø men det som skjer er jo at den blir SEIG!

Jaja det kunne jo ikke fortsette oppoverbakke i all evighet heller.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nonstopproblematikken ansees som så alvorlig at den øyeblikkelig ble gjenstand for laboratoriebehandling ved Barentssekretariatets avdeling for sammenlignende kulturforskning. Undertegnede sto for innkjøp og visuell kontroll, mens jomfru Dalhaug, med sin status som sukkertroll hadde det gastronomiske ansvar. Vi kom fram til følgende: I Kirkenes kan man kjøpe både store og små poser (muligens fordi Freia anser K.nes som et utstillingsvindu mot verden). Den lille posen hadde klar overvekt av gule drops, mens i den store var det overvekt av røde, noe som tyder dårlig blanding fra produsentens side. Posene fylles utvilsomt maskinelt, så dette er å anse som en umenneskelig svikt. Jomfruen kunne ikke finne spor av seighet i sine munnfuller, hvilket er utlagt:
Freia bruker Bergen som dumpingsområde for utgått feilproduksjon! Kopi til Mattilsynet.

Fru Skurk sa...

Gratulerer med prototype-Ælgen! Jeg vil som sagt gjerne eie en elg en gang, så dette var gud njus. Når det gjelder nonstop tror jeg Freia har solgt alle de gamle posene sine til Danmark, for her har det dukket opp nonstop over alt - aldeles plutselig. Men mandelstanga holder de for seg selv.

frk. Figenschou sa...

loiloi og knut: men det er mest av de brune og grønne tilsammen! Disse smaker nesten helt likt og er ikke gode, og kan derfor regnes som en enhet.

Fruen: Om elgen noengang kommer iproduksjon skal vel jeg være skurk nok til å ordne rabatter.
Og. er det i danmark at freia også selger neverstop? Eller var det sverige?

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...