reprasjn

Jeg har førsøkt å reparere lamineringsmaskinen. Jeg skrudde den opp, men ettersom jeg ikke vet helt hva jeg skal se etter har jeg ikke klart å reparere noe. Den sier fortsatt daggadaggadaggadaggadagga når jeg skrur den på. Men det kommer i det minste ikke lengre melk og frokostblanding ut av den. Det er da noe.

Jeg lurer litt på om jeg skal kjøpe en til, en for grovt og en for grannt liksom. Men da må jeg nok ommøbelere igjen og det gidder jeg ikke nå, det er jo november og alt.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Siden det er dårlig med svar på siden din i dag regner jeg med at det er åpent for nytt fra dørstokken hemme. Vel, sammen med vår felles venn Margrethe stjeler vi sukkertøy fra barna på quizen for tiden.
knut

Anonym sa...

æ tenkte også æ sku snakke om nå helt anna: vannskadn. golve e ødelagt og huseiern e kjempefornøyd, for nu får han nytt golv på forsikringa. vi får økonomisk kompensasjon for ulempen d medføre for oss at gulve blir bytta. så alle e kjempegla og fornøyd. kajsa

Anonym sa...

Kan du ikke foreslå at det blir brukt trær fra regnskogen på det nye gulvet. For da tåler det sikkert vann.

frk. Figenschou sa...

Ja du trodde du var morsom nå, kp, men saken er ay det er derfor regnskogtre brukes i båter.

Anonym sa...

i dag ble æ så glad for æ møtte en kirkeneser som har sotte i hk i 2002. og han visste kem æ va. men så ble æ misfornøyd da æ fant ut at han ikke kjente navnet mitt i egenskap av å drive med OD, men fordi æ va søstra di. derfor bestemte æ mæ for at æ ikke vil studere kulturvitenskap.

frk. Figenschou sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
frk. Figenschou sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Midt i denne repetisjonsøvelsen skjønner jeg hvorfor mitt nye dusjkabinett er i ibenholt, mens toalettskåla er holdt i mahogny. Bidéet derimot tror jeg er elfenben, men regnes vel ikke som en tresort.
ps. jeg skal heller ikke studere kulturvitenskap, for etter fylte 50 år trenger man ikke lese sakprosa!

frk. Figenschou sa...

sulemia: Hæ? kem kirkeneser va det?

Knptr: beklager, æ har dårlig inter net for bindel se.
Da blei det plutseli sånn.

Anonym sa...

aslak mortensønn skadsem. eller skal man ikke skrive etternavn på internett?

Anonym sa...

dear veenie. har han sotte i hk. voi herran loid. Du huske at æ har spilt i kvintætt me han? eller det va vel et septætt fræsn.

zilje

nei man skal ikke skriv ætternavne på int er net. men det va nu ikke akkurat nåkka sjåkkeranes informasjon vi la ut da.

sille

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...