andredagen

Kaldt ute i dag. Var nede i de nye lokalene til samuraiteateret og spiste julelunsj med gamle samovarunger. Veldig trivelig, veldig fine lokaler samuraiene har laget, og en veldig fin sirkelsag som også var fres. Smart. Ja og fin scene da.
Og det var ca første gang i jula jeg var utenfor døra tror jeg? Etter lunsjen fikk skyss oppå fjellet av en annen fjellboer, til svigerfamilien der frk gudbarn holdt show og deretter tegnet en tegning av meg og the Stig som hold hender. Ååååh.
Glad for skyssen for det er kaldt å gå i oppoverbakke når det er....så kaldt. Og jeg burda ha ordna meg skyss ned fra fjellet også for jeg klarte å ramle alt jeg klarte.
Au og fanes.
Og au og fanes litt tidligere på dagen også for jeg tok en skikkelig bit av innsiden av mitt eget kinn i forbindelse med lunsjen og AU og fanes.
De fleste ulykker skjer utenfor hjemmet.
I morgen skal jeg gjenta suksessen.
Og så drar vi tilbake til Stockholm en svipptur.

4 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Samuraiteater? Eksotisk der opp i nord, skjønner jeg.
Og det burde vel finnes nok mat så du skulle slippe å spise deg selv fra innsiden....men hva vet jeg?

frk. Figenschou sa...

ja, det var et uhell, ikke påtvunget kannibalisme.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Heisann. I dag avsløres den mistenkelige julegaven: http://innerstiveien.blogspot.no/2012/12/den-mistenkelige-julegaven.html

frk. Figenschou sa...

haha ja jeg har allerede vært inne og lest!

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...