skal jeg snakke litt om den der ferien igjen?

Nå har vi nesten bestemt oss. For vi har lyst å dra til Berlin. Det er så enkelt. Drar man til Istanbul må man bruke så masse energi på å orientere seg og finne ut av ting og bestemme seg for det ene og det andre. Eller til Fijiøyene. Hvordan tar man taxi på Fijiøyene? Berlin er som før. Det passer bra.

Men noe inni meg tenker at kanskje vi burde dratt til Syyyyden. Ligge på en strand. Være varm. Spise artig mat. Se ting man ikke har sett før.
Dra på sånn der ordentlig ferie.
Sier jeg til the Stig. Som fra sin datamaskin har orientert meg om at det nå er sydenturer på salg.
Så da snakker vi litt om det.
Men the Stig sier at det kommer ikke til å gå. For jeg kan jo ikke være i ro to sekunder på rad. Hvordan skal jeg klare meg på en strand? I ukesvis?
Jeg sier at det blir noe annet, da er vi jo der for å slappe av, jeg kommer til å være i Modus. The Stig minner meg på hvilken Modus jeg kommer i når vi er på hytta for å slappe av. Hoggenedtrær og ommøbelerefjæra og ryddesmåskogsmodus.
Joda, sier sier, jeg litt usikker begynner jeg kanskje å bli selv også, men en strand blir noe annet, se nå sier jeg, der jeg ligger på sofaen, og lukker øynene og later som om jeg er på en strand.
Og innser at the Stig har helt rett som vanlig, det er blir for mye styr å skulle ligge i ro på den måten der.
Det er kanskje mer ønsketenkning enn fornuftig planlegging å se for seg en sydentur. Dessuten liker jeg jo så godt å gå med jakke.


Og kanskje vi kan bo på det der hotellet der man har utsikt til alle som bor på det der forferdelig trasige ungdomsherberget? For det gjorde vi sist og det fikk jeg jo enormt mye feriefølelse utav!





Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...