Litt som 17.mai

Jeg er på jobb.
Det har jo hendt før, og det har jo også hendt etter at Jendor kom i hus, men da har det vært sånn avtalebasert eller veldig intenst produksjonsbasert, kanskje tilogmed litt sånn skalvisehvorutslittmankanbli-basert, men nå...nå sitter jeg på en kontorstol med datamaskin og en kopp kaffe. (Jeg blogger riktignok da. Men jeg HAR jobbet. Redigert bilder og plukket på tekst og diverse administrativt.) Og gud hjelpe meg så deilig. Jeg får litt sånn feststemning i kroppen! Ja, litt som 17.mai!
Jeg vet ikke hvor lenge siden det var jeg hadde en normal arbeidsdag sist? Et år? Nesten? (For jeg var sånn skralgravid. Spør meg om jeg søkte nav om sykepenger. Spør meg om det.) (Søkte jeg nav om sykepenger? Nei, jeg hadde rett og slett ikke overskudd. Og jeg er rimelig ressurssterk. Hilsen selvstendig næringsdrivende.) Men nå! Skriver og ordner og løfter på ting og storkoser seg. Og lurer kanskje bittelitt på hvordan det går der hjemme, og forbanner kanskje meg selv litt for at jeg glemte en kvitteringsbunke, men! Datamaskin! Matpakke! Kaffekopp! Bilder! Tekst! 17.mai!

Det må nytes mens man kan for det varer sannelig ikke evig. Det varer faktisk ganske kort, og så må jeg ha produsert endel tekst og bilder på den tiden, så hvorfor jeg sitter her og blogger går over min begripels, men jeg var liksom så glad og da må man blogge! Det må man.

1 kommentar:

Tenkerbell sa...

Åh, æ huske følelsen. Det va en måneds lang fest når æ va ferdig med permisjonen. Og puppen tørka inn. Og så kom hverdagen (og dårlige kollegaer)og tok meg igjen. Så nu e det bare greit.

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...