men ni cm luftspalte

Jeg har på følelsen at det burde være fredag idag.
Det er tirsdag.

Snekkeren har vært innom ateljéen på den forstokkede holmen, og sier at han ikke støtter styrelsens forslag om å ta ned gipsplatene, stappe noe inn, og skru opp gipsplatene igjen. Han sier det ikke blir så veldig lydisolert da, og foreslår å bygge en lydisolerende luftspalte (vegg, altså) utpå veggen. Jeg kunne egentlig sagt det samme, jeg er jo interiørarkitekt, dere vet, ikke sånne som driver med puter og gardiner, for det er interiørdesignere, forvirrende ikke sant, men interiørarkitekt altså, en sånn som arkitekter det som er bak fasadene. Rom, vegger og trapper og sånn.
Men det er uansett best at snekkeren sier det.
Nå har han sagt det.
Så får vi se hva styrelsen sier, det blir ikke noe vegg om de sier at jeg må betale. Da kommer jeg til å forlange at de skal være stille der inne på dansestudioet istedet.

(Og så kan man jo spørre seg hvorfor det ikke er de som må lydisolere, jeg mister jo tross alt litt areal på en lydisolerende vegg og den spesialbygde skrivekroken passer ikke lengre inn i kroken, men de har speilvegg på sin side og jeg er ikke helt urimelig. Bare helt alminnelig urimelig.)

Åkei. Hejdå bloggen hejhej gørrkjedelige søknader.

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...