Forskuddsvis jubel.

Jeg har omsider, etter veldig mange arbeidsdager brukt på dette og ikun dette, fått sendt klagen på avslaget til forsikringsselskap.
I et par timer framover har jeg tenkt å jublende se for meg at jeg får medhold, og så har jeg tenkt å ta til fornuften og begynne å forberede meg på avslaget.
I det opprinnelige kravet peker jeg på at selv om rammeverkstedet er uenige med meg i hva som var avtalt at de skulle gjøre med bildene, så var avtalen IKKE at de skulle ødelegges. (Skriver det jo ikke så uelegant da vøtt, men.) Rammeverkstedet sier at JAMEN HUN VILLE HA BILDENE KLÆSJA MED LIM PÅ BAKLPLATEN! og jeg sier HÆH?!
Heri ligger det en viss uenighet, selv om jeg har lagt ved veldig mange eposter som peker på at jeg har rett når jeg forteller hva jeg har bestilt.
Og det er jo ikke det at bildene er feilmontert jeg klager på, men at de er vablete, flekkete og har fått fiberbrudd. Om rammeverkstedet sier at jeg ba om én type jobb, utførte denne jobben, og så ødela bildene i prosessen...jeg skjønner ikke hvorfor det skal være ok? Fordi de i ettertid innser at jeg ba om noe annet enn det de utførte? Og det har jeg skrevet. Og det har de avslått. Og jeg skjønner ikke hvorfor dette ikke er et gyldig argument, så jeg gjentar dette til den interne klagenemnda, så derfor er avslag også på klagen ganske sannsynlig, selv om jeg her dokumenterer enda flere ting enn jeg gjorde i det opprinnelige kravet. For eksmpel en mail der de sier øh, nei, vi tok veldig dårlige notater da du var her såh, og der jeg med henvisning til dette dokument sier til forsikringsselskapet Er det ikke en ørliten sjanse for at det er DE, og ikke JEG, som har husket feil når det gjelder hva den opprinnelige innrammingsavtalen var? Kanskje det er som JEG sier?
Og 36 lignende vedlegg. Blant annet på at det er på denne måten jeg tjener penger så og si at det økonomiske tapet er kr 0,- er litt useriøst. Tror jeg bruker det ordet faktisk.


Ok, ja der var jeg visst ferdig med jubelen på forskudd, nå skal jeg ta den opp igjen, se for meg at forsikringsselskap hører på FORNUFT, og SÅ skal jeg lande og være jordnær. Men først: jubel.


Wihi!

Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...