Med en times mellomrom.


Jeg er hjemme og syk og ser ut av vinduet. I går var Jendor også  hjemme og var syk, men han blir jo ofte ikke syk når han er syk, så det var litt mer slitsomt enn i dag. I dag er det faktisk fint å være hjemme og være syk.
Innimellom disse to bildene var det en ti minutters tid med tåke i fjorden og sol på fjellene. Jeg er litt usikker på om jeg elsker å bo i dette huset, men jeg tror ikke at jeg etter å ha bodd her, kan bo uten utsikt.

Edit: Etter å ha sett ut av vinduet en stund, opprant tilløp til æksjn. Naboens besøkende satte seg fast på tvers av E6. De har utkjørsel på den måten. Dermed måtte alle som skulle oppover E6 stoppe, og langt om lenge fikk naboens besøkende dyttet ut bilen, som var litt vanskelig etter som det kom biler nedover E6 hele tiden, som ikke stoppet. Og når bilen deres var dyttet ut, måtte de igang med å dytte alle bilene som hadde måttet stoppe på sin ferd oppover E6, og som nå ikke kom igang igjen for det var så glatt. Én etter en gikk naboens besøkende nedover køen og dyttet dem igang. Hvilket var pent gjort for det var ingen som hadde kommet ut av bilene sine for å hjelpe dem å dytte. Jeg sto i vinduet og gledet meg til de skulle igang med bussen som var nr 4 i køen, men den kom dessverre  igang av seg selv.


Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...