Frk. Figenschou tar med seg permen og møter i forliksrådet.

På torsdag fikk jeg mail av forliksrådet, om vi kunne utsette møtet? For de hadde så mye å gjøre på Bakklandet Rammeverksted så de hadde ikke tid.
Det er altså de som har klaget inn meg. Tirsdagen var siste frist for å melde inn dokumenter i saken, og etter det kommer de og vil ikke møte. Jeg sa nei. Jeg sa faktisk NEI DET BLIR IKKE AKTUELT.
For jeg hadde faktisk sett frem til å ikke ha dette hengende over meg i jula.
Så idag tok jeg med meg den permen jeg har med dokumenter jeg har meldt inn i saken og møtte i forliksrådet. med litt høy puls, men fornøyd med å ha oppnådd en slags kontakt etter å ha prøvd å få kontakt med rammemakeren i et og et halvt år.
Han fra Trondhjem møtte ikke selv, men sendte en møtefullmektig fra politikammeret.
Han gjorde sitt beste, men argumentet han var utstyrt med var "selv om bildene er ødelagt, er rammene levert."
Jeg har jo bestilt en innramming. Ikke blanke rammer. Så jeg mente at når bildene er ubrukelige, er produktet ikke levert. Ja, men RAMMENE var jo levert. Dette måtte sees på som to adskilte saker. Et av medlemmene i forliksrådet holdt opp et foto av et skadet bilde og bare "Har du sett bildene? Mener du at det skal være sånn her?! Er dette en godt utført jobb!?"
Og så fikk jeg, faktisk, framvist et pristilbud jeg skal ha fått tilsendt, for å få dette sammenlignet med fakturaen, som da beviselig skulle være rabattert. Bare at dette pristilbudet har jeg jo aldri fått. Og det var åpenbart ikke en del av en mail men printet ut fra en side på internett. Hun ene forliksrådsmedlemmet tok fram ipaden sin og goglet nettadressen og bare...dette er en side på internett der du kan bygge egne rammer?
Og dette skulle da vært sendt inne en uke før møtet, hvorfor var ikke det gjort? Hvordan skal vi forholde oss til at klager ikke har noen argumenter?
Selv ble jeg, tro det eller ei, overrasket over at Bakklandet stilte med fabrikerte bevis. ÅPENBART fabrikerte bevis, dessuten.
Møtefullmektig sa at han hadde masse  dokumenter, og argumenter, men forliksrådet sa at det skulle vært sendt inn for en uke siden, og når verken jeg eller de hadde fått dem, så gjaldt det faktisk ikke.
Så ble vi sendt på gangen.
Så fikk vi komme inn, og så sa forliksrådet at de avviste saken.
Det betyr at de ikke kommer til å komme med noen dom. Rammemakeren kan ta det opp igjen i forliksrådet når det har gått et år, eller ta det til tingretten. Så på en måte er det bra, for forliksrådet avviste klagers sak. På den annen side kan han ta det opp igjen en gang i året i all fremtid. Eller ta det til tingretten. Men i såfall tror jeg "rammene er levert!" er et argument som kanskje må skjerpes litt.

Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...