Sånn er det.

Her ligger farmor og farfar. Ikke langt unna ligger mormor og bestefar. Litt lengre opp ligger pappa.
Jeg er glad vi kom oss hit i dag.

3 kommentarer:

Rødhette sa...

Jeg var også innom gravgårdene i dag etter nattevakta. Brukte over en halvtime på å finne morfar og mormor! Følte meg kjempeteit der jeg gikk og lette i halvmørket. Til slutt måtte jeg finne frem et gammelt bilde av gravsteinen på Insta og da fant jeg plassen med en gang. Deretter var det til farmor og farfar på gravgården nær sentrum og til slutt ut til mor på gravgården i området jeg vokste opp. Alle fikk tent nye lys. :)
Riktig god jul til deg og familien! Juleklem fra meg.

Rødhette sa...

Plutselig la jeg merke til at du hadde skrevet "mormor og bestefar". Det sier jeg også! Egenglig. Morfar har alltid vært bestefar, mens mormor døde da mor var 16 år, så hun har jeg aldri hatt noe forhold til og da ble det bare mormor.

frk. Figenschou sa...

Jeg har levd samtidig med alle besteforeldrene mine, og husker alle bortsett fra farfar. Da jeg ble voksen begynte pappa å omtale ham som bestefar, hvilket var enormt forvirrende, ettersom det var bestefar som var bestefar. Men det er mulig det var fordi han døde da jeg var ett og dermed ikke noengang sa farfar selv.

God jul!

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...