Her skulle det være en artig overskrift men nå glemte jeg hva det var

I dag tenkte jeg at de siste årene har vært litt tunge. Og så tenkte jeg at det nok skyldes at jeg har en nå fireåring som fortsatt ikke sover hele natten. For alt blir så mye verre når man er trøtt. Og så måtte jeg le, for jeg tror faktisk ikke de siste årene hadde vært dansende roser selv med et sovende barn.
Men i natt var vi våkne mellom midnatt og klokken 04.00, og da blir dagen så tung. Helt ubrukelig blir den faktisk. Og alt blir så mye verre enn det er.
Heldigvis måtte jeg på posten, for det er en ekspedisjon i seg selv, og selv om jeg gikk deler av turen med lukkede øyne så var det deilig med frisk luft. (Bare ikke i øynene.) Og så var det faktisk noe som måtte gjøres og som jeg klarte å gjennomføre.
Nå tenker jeg at det hendte noe på denne turen som jeg hadde tenkt å skrive om siden jeg begynte å fortelle men nå husker jeg ikke hva det skulle vært.

Sukk.

Jeg husker at jeg skulle skrive at jeg ville tipse om denne filmen som nå ligger ute på nett-tv, etter at den ble vist på nrk2 i går. Jeg husker ikke den elegente overgangen fra et annet tema som jeg hadde tenkt ut. Ikke det andre temaet heller.
https://tv.nrk.no/program/KOID75001417
Se den. Jeg har sett den et par ganger på kino og jeg er så glad for at onkel har tatt på seg denne byrden det tross alt er å fortelle historien. Og så ser jeg de opptakene som finnes med bestefar på repeat, for jeg savner ham sånn. Og da er han litt her.

Beklager, dette ble jo bare helt rotete, men søvnmangel, folkens, søvnmangel. Når begynner egentlig unger å sove hele natten?

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...