Ja heihei,

Jeg slutta visst å blogge i påska?
Det betyr at den har vært begivenhetsløs. I mitt liv er begivenhetsløs ganske bra.

Rett før jeg gikk hjem den papperslause dagen kom papiret. Jeg la det flatt og tok tidlig påske. Om man ser bort fra de som hadde tatt påske allerede fredagen da, i sammenligning var jo ikke dette tidlig. Men jeg er ikke dem.
Dt har vært non dager med sosialisering av han yngste, bursdagen til han eldste, sitte litt på trapp, sitte litt i fjæra. Jendor vil så gjerne på hytta hele tia, og det er jo bra. I fjæra der er det skjell og sjøpølser og fjæramakk. Eh, og endel hundebæsj.
Så gikk telefonen gaiken, eller nå overdriver jeg, men kameraet funker ikke og jeg vil si det er en vesentlig del av en kameratelefon. Lørdagen stakk jeg innom Elkjøp som googlet seg fram til (de er bedre på å google enn meg, ti poeng) at man må tappe lett med fingeren rundt linsen for å få komponentene på plass.
Hhmmmmm.
HHHMMMMMM.
Ja, spør du meg så høres det ut som løse komponenter da, og det vil man jo ikke ha. Hun i butikken syntes jeg burde sjekke om garantien enda gjaldts, og da kom jeg trekkende med forbrukerkjøpsloven. Hun mente at kanskje ikke forbrukerkjøpsloven gjaldts (altså, det ordet gjør meg veldig usikker. Gjalds? Gjeldtes? Gjuldretse?) for mobiltelefoner, og da mente jeg at hun burde lese seg litt opp på forbrukerkjøpsloven og selv om det var i en vennlig og spøkefull tone og hun vennlig og spøkefullt sa seg enig fikk jeg litt dårlig samvittighet for hun hadde jo akkurat hjulpet meg med telefonen min.
Men jeg kjente også litt at frk. Figenschou er tilbake. Forbrukernes utrttelige forkjemper. Jeg er ikke helt der at jeg freser inn på butikker (apoteket!!!) som selger  bambus-viskose og forlanger å få vite hva de mener med bambus-viskose??? men snart er jeg der. "Vet du at det er ulovlig å selge dette som bambus???" Eller det er jeg ikke. Jeg er ikke helt rabiat heller. Men ved en passende anledning kan jeg godt tenke meg å ta det opp. Muligens. Når jeg har vært tilbake med telefonen min.
Apoteket ligger vegg i vegg nemlig og da er jeg nok sånn passelig oppfyrt etter å ha sitert forbrukerkjøpsloven.

Og så har jeg vevd over en meter beltekant i påska. Jeg nevner det for at alle skal skjønne at jeg OGSÅ har vært rolig og avbalansert. Mesteparten av tiden.

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...