SUR dått ENNO

I dag var jeg så sur at jeg ikke gikk på jobb.
Det vil si, jeg etterkonstruerer litt. Jeg var ikke sur, men det var dritvær, jeg fikk jo aldri tatt ut de der fridagene i jula for jeg var bare syk, så jeg tenkte kanskje jeg skulle være hjemme litt i dag. Gjøre litt datating hjemmefra. Drikke kaffe.
Og så fikk jeg en mail fra eierskifteforsikringen angående dreneringen, og det var da jeg ble sur. Helt unødvendig egentlig, ja, det er noe drit, men det påvirker egentlig ikke livet. Eller jo det gjør det jo. men det finnes viktigere ting selv om det er URETTFERDIG.
Men jeg ble ti tusen milliarder sur.
Og så fikk jeg en mail om at jeg ikke har skattekort og at en arbeidsgiver har forsøkt å få det ut, og det er da ikke lenge siden jeg fikk den mailen sist, da lagde jeg skattekort, og fikk mail i altinn om at endringene er godkjent, så jeg logger inn igjen, det står at jeg ikke har skattekort, men når jeg skal lage det, er alle endringene jeg gjorde sist der, så jeg kontakter chatten, få en robot, insisterer på å få snakke med et menneske, roboten forstår ikke ordet menneske, men til slutt kommer jeg på å bruke ordet person, person kan ikke svare på spesifikke spørsmål som om det tar lang tid fra man får mail om at man har skattekort til man faktisk har skattekort, bare på generelle spørsmål, som jeg vet ikke, åpningstidene på polet? og hvorfor skal alt være så TUNGVINT!
Så prøver jeg å ringe advokaten i eierskifteforsikringsselskapet på tidspunktet jeg har fått beskjed om å ringe, men "svarer ikke internnummeret" og jeg er fortsatt sur.

Jeg vil tilbake til Stockholm. Da hadde jeg dratt på et museum i dag, og spist en bolle og drukket finkaffe og spist lunsj i byen med mitt livs lys og hjertes ledestjerne. Kirkenes gir veldig få muligheter for generell vasing. Jo, jeg kunne vel dratt på et museum her og, men jeg har jobbet på det museet i mange år, og har stekt sikkert 4000 av de vaflene de serverer, så det blir ikke det samme. Hver gang man vil vase her, så er egentlig det eneste aternativet å dra og handle noe. Jeg vil ikke handle mer. Så kan man jo dra på tur, men det er mer av en ekspedisjon som ikke alltid passer med verken været eller barnehagens åpningstider.

Stockholm, Stockholm, at æ reist i fra dæ.


Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...