Hjemmeværende

I dag var Jenor veldig snar med å si at han var fryktelig syk i dag og, etter at han hadde sunget hamsterdansen i det ringeklokka ringte, og sant og si så virket han kanskje ikke fryktelig slapp, men han spydde i går (IKKE i do, for det var "skummelt, dørstokken passa bedre, heldigvis var jeg på foreldremøte da) så vi lot han være hjemme idag og, og har tatt en halv dag hver. 
Nå er jeg på kontoret, det vil si syrommet, som det siste halve året har vær bare rom uten sy ettersom symaskinen min har vært til reparasjon i tidsrommet. Jedorias så lang tid det har tatt altså. Det er litt vanskelig for jeg er personlig fan av symaskinreperatøren og tiltaket Bli Symaskinreparatør i Gokk, men et halvt år, det begynner å bli på grensen til at jeg må reagere. Hadde det vært Elkjøp hadde jeg jo vært i harnisk.

Om kun få strakser skal jeg ha et skjermmøte og vise fram syrommets alle herligheter (rotet vi ikke gidder å finne en egen plass til) til sjefen på et visningssted, og jeg har heller ikke med meg notater eller modellen av installasjonen jeg har tenkt å bygge til dem, 
på den lyse side virker det enn så lenge som jeg har berget meg unna spysjuka Jendor hadde med, så jeg kommer nok ikke til å spy til dem heller, og så langt er det kanskje jeg klarer å strekke meg i dag.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...