Kan man kalle det jobbing når man sitter og ser på datoer?

Det er vel egentlig fint at det er høst og jeg sitter her med logistikken. En slags planlegging for året. Hu hei, nu kör vi.
Bare at i praksis kommer jeg til å sitte her hundre ganger i løpet av året og legge planer på nytt.
I går kom verkene fra Stockholm, FØR fire så jeg fikk site hos naboen og spise pizza med blåbær og bringebær og honning og drikke rødvin helt til barnet kom hjem, det var en glede, men himmel og hav så dårlig pakket det var, og det samme sa Nordnorsk kunstmuseum om det verket som endte hos dem, så de hadde nok trengt en video da, det var jo faktisk det de sa. Jeg hadde bare trodd de skulle klare å løse det litt bedre. Når jeg sier, slå det inn i bobleplast! så tror jeg de skjønner av seg selv at de også må ha tape rundt bobleplasten så den ikke ramler av i transport men det hadde de ikke helt skjønt. 
Og så kom MTAB med verkene og stockholmsdialekten sin og skjønte absolutt ingenting av det jeg sa, og jeg kjente at åååååh jeg vil tilbake til landet med de blanke blikk, det der tomt smilende blikket de gir deg når de ikke skjønner hva du sier, jeg har nesten savnet det og FADER som jeg savner Sverige, men så fikk jeg dra til naboene mine og sitte i vinterhagen og se på høsten og så ble det bra.

I dag fikk jeg noen datoer på et prosjekt som kræsjer med et annet prosjekt, og så måtte jeg finne datoer fra et tredje prosjekt, og jeg vet at jeg har fått det på mail men uansett hvor mye og hvor lurt jeg søker i innboksen så finner jeg det ikke, hvor blir ting av? og det er en så enorm institusjon dette, så hver gang jeg mailer har noen sluttet og noen andre tatt over jobben (egentlig rødt flagg som popper opp der altså) så nå sendte jeg en forsepørsel til min siste kontaktperson og fikk auto reply fra en person jeg aldri har hatt å gjøre med, og jeg får se om jeg får et svar av noen da, men det kan virke som om prosjekt en og tre kræsjer og det ene er i Kanada på enorm institusjon og den tredje er i Oslo på institusjonsteater, samtidig, og det kan bli vanskelig å kombinere. 
Det er fint å ha mye å gjøre. Men da er man avhengig av at folk kommer tidlig med datoene sine. 

Nå skal jeg tegne en tegning. Det er en annen kunstner som skal ha den og så skal han viske den ut, så jeg er litt usikker på hvor dyrt papir jeg gidder å bruke. På den ene siden skal den ødelegges og på den andre siden blir det jo bare papiret igjen på en måte såh...

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...