Klar melding ut

Nå er jeg vanlig igjen.

Jeg har sendt noen bøker til Svalbard, 3 stk, det kostet sekshundre kroner i frakt og de var vannskadet da de kom fram. Og siden noen har kjøpt dem og betalt for frakt må jeg sende dem en gang til, det er jo som det skal være. Men nå skal jeg slutte å sende under fem bøker. For jeg orker ikke hente bøker på lager, pakke dem i vatt og papp, dra ned til industriområdet og lete opp posten, forklare de ansatte at Svalbard eksisterer (eller Tsjekkia, en minneverdig gang) og så eventuelt gjenta det hele, for trehundre kroner. Så god økonomi har jeg at jeg vil ha femhundre for det. Nå må jeg ta fri en halv dag for å ringe Posten sånn at jeg kan få sekshundre kroner igjen. Haha. Kanskje. 

Jendor hadde sokkene i en pose da han var ferdig på skolen, for brannalarmen hadde gått, og da hadde læreren sagt at det ikke var tid å ta på sko. Jeg synes, selv om det evt brenner, at ungene skal få ha på sko ute i sneskavlene om vinteren i Finnmark. Iallefall når det ikke er synlige flammer eller røyk. 

Nå er jobben helt internettfri, og selv om det er mer effektivt betyr det at det administrative også hoper seg litt opp så jeg får ta en hjemmedag og kontorere en dag. Det liker jeg jo. Og da kan jeg ringe Posten.

Ingen kommentarer:

Påsken kom, sannelig

Det er påske. Jeg vet at vi har påskepynt en plass, jeg tror også jeg vet hvor. Den har ikke kommet opp på grunn av vannkopper, ikke at det ...