og igjen: Posten

Ja jeg driver jo og forsøker å få fraktet en pakke til Svalbard ved hjelp av det etablissement i verden som er minst skikket til å klare det, kanskje med unntak av Mongolske Makuleringsentusiaster og Forenede Agnforetak, nemlig Posten, og så langt har det ført til en vannskadet pakke og et krav fra Posten om fotografier av indre og ytre emballasje før pakken ble sendt. 
For i følge Posten sine nettsider er det AVSENDER som i de fleste tilfeller skal kreve erstatning, og jeg er jo avsender, så da er det jo pakken før det ble sendt som gjelder. Men så fikk jeg en mail fra Posten at, aha, nei, dette gjelder jo en Norgespakke, og da er det MOTTAGER som skal kreve ertstningen. Men altså hallo Postvesenet? "I de fleste tilfeller?" I de aller aller fleste tilfeller når man sender en pakke i Norge så snakker vi om Norgespakker. Man får ikke valget en gang, kommer du på postogparfymeibutikk og sender en pakke så går den som Norgespakke. Du skal jobbe bra hardt for å klare å sende en pakke som IKKE er en Norgespakke så hvordan man da regner seg fram til at det i de fleste, FLESTE, tilfeller er avsender, nå det faktisk i de fleste tilfeller er et tilfelle der man må inn med unntaket, ja det er meg et komplett mysterium. Som det meste med Posten. Og mottager må altså kreve ertstaning for en sum jeg har betalt? Det ble komplisert. Vi måtte maile litt frem og tilbake oss i mellom om det, jeg og mottager. Men Posten ville og skulle ha mottagers epostadresse og da fikk de det og så sa jeg "men han kommuniserer bare på engelsk" og da svarte de nesten med en gang "I dette spesielle tilfellet skal vi tilbakebetale deg summen du har betalt".
Det er mulig de ikke snakker engelsk på Posten. 

 
Jaja. Nå ser det ut til at jeg får pengene tilbake. Og da blir man jo glad! Og synes ikke man skal klage lengre! Men det skal man, for man sitter jo der med masse merarbeid, både for avsender og mottager. Igjen.

Ingen kommentarer:

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...