Ladies and gentlemen, welcome to Kirkenes

Det gikk et fly, det landet, jeg kom hjem, jeg bestemte meg for å ta en fridag, og det som skjer da er jo i vanlig rekkefølge 1.ta fri 2.få mail ang kukhelvetessnekkeren og så går den dagen med til dokumenter og slikt. Forbrukertilsynet, som skal megle, har ikke fått svar på mail så de ringte til slutt og da sa han at han hadde tenkt å legge ned bedriften. 
Han kommer ikke til himmelen, for å si det sånn. Og bestefaren som var prest og alt. 
 
Nå sitter jeg på jobb og til min overraskelse har de ryddet det rommet jeg skal leie til den datoen vi hadde bestemt, så nå er det bare å ta seg sammen og jobbe og ikke sitte her og sløve på internett. Jeg kjenner jo litt på at siden neste sommerferie er avlyst, så er jeg så trøøøøøtt og sliiiiten etter en ukes jobbing i Oslobergen. Jeg tror nok jeg må slutte å forhåndsinkassere trøtthetene mine, det er flere måneder til jeg ikke skal ha sommerferie og jeg hadde en lang en i sommer. Og lyset er på vei tilbake og alt og snart er det festival i byen og DET GÅR BRA.

Og jeg har vært hos optikeren og fått nye glass i brillene for fjerde gang siden september og det virker som om dette er de riktige. 

Man får inkassere de små gledene. Og de store. Og ellers bare gønne på.



Ingen kommentarer:

Fyll inn overskrift selv

Det er så deilig å ikke være så avsindig stresset mer. Det er litt som når noe som gjør veldig vondt går over. Man blir litt euforisk.  Jeg ...