det luuurer vi påååå

...en slags kjenningsmelodi fra et barnetvprogram? Kanskje?
Jeg lurer litt på hvilket dyr som er det største et gjennomsnittsmenneske kunne klart seg mot uten bruk av verktøy. Jeg kunne nok drept en katt, jeg kunne hoppet på den om den var litt treg, eller en dachs, men kanskje ikke en engelsksetter, og sannsynligvis ikke en schäfer. Eller en sjimpanse.
Grensen går ikke nødvendigvis ved døden, men ved hvem som gir seg først. Jeg kunne nok klart å sparke ganske mye på en hund for eksempel om den ikke var bitt fast rundt benet mitt...men en aggresiv tiur kanskje jeg hadde gitt opp mot. Kanskje min personlige grense går et stykke over bichon frisè, men under tiur og terrier. Men helt klart over bever. Men kanskje under mår. Og over laks.

Hm.

2 kommentarer:

frk. Figenschou sa...

Jeg var veldig redd for torsk når jeg var liten, men bare når de var levende og i havet

Fru Skurk sa...

Jeg har blitt tatt av blekksprut en gang. Da hylte og bar jeg meg og vifta med foten veldig veldig veldig lenge. Ble kjemperedd og var ikke særlig begeistret for å ligge under en hånduk satt på pinne den natta (det var et veldig provisorisk telt), selv om jeg jo vet at blekkspruter liker seg best i vann. Hadde jeg hatt et redskap (feks en pistol) hadde den vært død på flekken.

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...