Svaske

Nå er de eneste klærne jeg har igjen sommerklær. Og det er jo ikke helt i tråd med...den rådende mote. Jeg kan jo selvfølgelig dra på meg lag på lag med sommerklær, men da blir jeg litt sånn wooly people, og det har jeg strengt tatt ikke noe ønske om.
Så er det sikkert noen som lurer på hvorfor jeg ikke vasker for hånd, og jeg gjør det også altså, men det er så dårlig trykk i varmtvannet her i huset, det tar faktsik en tre-fire sekunder fra du skrur det på til det kommer noe ut av krana, og da blir det litt vanskelig å få skylt ut såpa...og da får jeg elveblest...og det har jeg iallefall ikke noe særlig ønske om...så i morgen blir det enten turklær eller sommerkjole. Får se det litt an på været.

Jeg tror ikke engang jeg kan si jeg iallefall er ved godt mot.

4 kommentarer:

frk. Figenschou sa...

Takk! nå føler jeg meg mye bedre!

Anonym sa...

hei silje!
i natt drømte jeg om deg! jeg drømte at jeg hadde herpa hele museet ( i kirkenes altså) fordi jeg hadde tatt med meg en hel stor fest dit. og dagen etterpå skulle jeg rydde, og da kom du å sa at du ikke skulle sladre til silja. da ble jeg glad! takk!
nå skriver jeg dataprogram og kan informere at vaskemaskinen min har sluttet å ta inn vann.
hurra for det!
- marie

frk. Figenschou sa...

Tenk at det er smittsomt...


Nei selvfølgelig hadde jeg ikke sladret! Særlig ikke etter at hun hadde planlagt å selge hele norges kraftforsyning til russland!

Anonym sa...

Ikke gi opp, frk. Figenschou!

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...