Kautokeino vitensbygg interv

Nå er det lørdag og lørdag helt sikkert og ikke noe tull med at det egentlig er fredag. Jeg sto opp tidlig og dro og svømte og kom hjem og fikk eggåbeiken til frokost og om jeg spiller kortene mine riktig blir det kake på kafe senere. Uansett hvordan jeg spiller kortene må jeg dra ned på akademiet og rive byggverket mitt, den fantastiske inngangsdøren.
I går kom rørleggeren og skulle koble den nye slangen til inn bak trommelen på maskinen. Jeg vet ikke helt om jeg engang gidder å skrive resten, men det er iallefall hull i slangen.





I kveld skal vi på Atomic-konsert. Men jeg kan nok enda trekke meg.
Og hvis noen lurer på hvorfor jeg plutselig har blitt så flink å blogge både titt og ofte, så er det fordi det flyter rundt flust med usikrede nettverk i rommet. Som Morten sin datamaskin tar inn, men min overser helt. Jeg får vel laste ned noen nye drivere og se om jeg ikke kan få maskinn min til å bli
litt mindre kresen i matveien.

2 kommentarer:

Fru Skurk sa...

Å nei og nei nå ler fruen høyt, men det er egentlig en trist latter.. Hull i slangen da gitt? Vi kunne vel forutsett at dette kom til å gå gæli, men tenk at det faktisk gjorde det da. Det er skikkelig dårlig gjort. Venter i spenning på nye vaskemaskinsoppdateringer.
God helg!

frk. Figenschou sa...

Ja jeg skulle ha ledd hvis det bare ikke var så fortærende. Om ovnen og ryker nå, flytter jeg ut.

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...