Snettedagen

I dag var plutselig materialverkstedet stengt og så fikk jeg ikke gjort noe mer og maskinen jeg ville bruke var ødelagt og skrumaskinen fri for strøm og spikerpistolen fri for stift. Så etter en fire fem timer fikk jeg skåret en plate i to. Til slutt fikke jeg laget en dør av den, og nå er jeg to dører bak skjema og det er litt kjedelig.
Og dagen begynte med å ringe til vaskemaskinslangebutikken, og jada de skulle sjekke opp og ringe meg tilbake men ringte de? Niks er du helvete.
Men JAGGU MEG. FRI OG BEVARE. VOI HERRAN LOID. Der kom vaskemaskinslangen i posten. Og jeg har hentet den. Og i morgen den dag skal jeg ringe rørleggeren. Og i løpet av en par tre års tid kanskje jeg har vaskemaskin igjen.

Knekkedamen mente på det bestemteste at jeg må begynne i treningsstudio. Neineineinei. Her svømmer man så det spruter etter men ikke blir hun fornøyd nei. Jeg vil på det bestemteste IKKE i treningsstudio men jeg vet jo at hun i grunnen er den av oss som har mest rett på dette punktet. Men jeg får jo ikke noe mindre ulyst av den grunn. Jeg har så lite lyst at det kan ikke beskrives. Kanskje jeg kan kjøpe meg en talje og et tau og lage meg et oppheng av noe slag på rommet. (Til å trene med altså) Sukk.

Nå sitter jeg på en stol for andre dagen på rad mens den snille huskjæresten min lager mat.

Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...