snart ferie!

Om to dager skal jeg ha sommerferie!
Egentlig skulle jeg ha ferie i tre uker, men plutselig ble det bare ti dager. Da rekker man jo gjøre adskillig mindre, men pytt pytt, det går jo sjelden som man vil her i livet uansett!
Ti dager er bedre enn ni dager.

I dag flyttet lillebane,solemia somafito og yngsteblad Figenschou hjemmefra, ni år etter meg, og til adskillig flere tårer, iallefall som jeg husker det. Hvertfall kom det et lite fossefall da jeg i min storesøsterlige karslighet sa Nu skal du jo fløtt å aldri mer kåmme tilbake!
Så måtte jeg trøste litt, så kom det litt fler tårer, så trakk hun pusten skjelvende og sukket: nu må æ gå å pakke alle de små, små, små tingan mine.

Og nå har hun pakket alle de små, små små tingene sine og flyttet til Oslossa.
Og det skal nok bli strålende.

2 kommentarer:

Fru Skurk sa...

Du fortjener hvertfall ferie snart, du som driver og hogger trær og maler butikker og styrer på. Og ti dagers fri er ti ganger bedre enn ingen ferie.

Anonym sa...

ja. og nu bor æ i oslo. og oslo e ingen liten by, men det e æ. uff.

men egentlig har æ det utmerket i storbyen. her kan man shoppe hver dag. og det e fint vær, og æ føle at æ e et steg nærmere sjølrealisering. og æ har 20 000 på konto, og det har æ aldri hadd før. og norskeksamenan mine gikk strålanes! har du hørt det?

men æ savne søstersen. og alle de små, små tingan mine som ikke kommer før om to uker.

håpe du har det bra.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...