Nøkkeldilla Sørensen!

I dag låste vi bilnøylene inni bilen. og husnøylene inn i huset. Og ekstranøylene til bilen inni huset og ekstranøylene til huset inn i bilen.
Kjempegreier.
Morten gikk til politiet og ba dem bryte seg inni bilen, og det gjorde de uten at Morten måtte legitimere seg eller noen ting. (legitimasjonen var jo i alletilfelle låst inni bilen. Men det var sikkert egentlig lurt at han tok skjegget i går.)
Istedetfor å dra den slutning at politiet bryter seg inni hvilken som helst bil, tror jeg heller det er åpenbart at politiet ikke trodde noen kunne finne på å stjele Kaddilakken.
(som er en gammelgammel Mazda)

Nå skulle vi dratt på hytta, men så har vi heller dratt Kajsastina opp på fjellet og skal få helt i henne noe vin, tenker jeg.
Ut på verandaen og beundre solen! Jejeje!

7 kommentarer:

Rållserau sa...

Dritvanskelig å logge inn i fylla. Skulle egentlig bare prøve det.

frk. Figenschou sa...

kratileerer!!! jejejhe!!! eeee!

Rållserau sa...

Kan du ikke fortelle den drømmen om Nøkkeldilla Sørensen igjen, for den var så morsom!

frk. Figenschou sa...

DET VAR INGEN DRØM! AARGH!

Rållserau sa...

Neivel, unnskyld. Fortell om Nøkkeldilla Sørensen, da. Vær så snill.

Kansel sa...

Nøkkeldilla Sørensen. fantastisk musical fra 82 :) husker jeg hørte masse på den. har jobba med å få tak i den i ettertid. men, jobba en del med Broren til jørn hoel. så den er på vei =O) lykke.. og ja fant dette innlegget under googling :P

frk. Figenschou sa...

vi spelle så take løfte sæ!!

husker ikke så fryktlig mye av den, bare at man fikk den når man satt penger inn i banken. Eller når man begynte i første klasse? Nei, det rimer ikke, bank må det ha vært.

fantastisk med kommentar på så gammelt innlegg!

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...