alleknjarg!!

Jeg skulle ønske jeg kom fra en plass som Alleknjarg eller Njergul. Det er en milion og tusen ganger tøffere en å komme fra Kirkenes. "Hvor kommer du fra?" "ajlleknjrg"
Sukk.
I går var jeg så fornøyd da jeg gikk hjem fra jobb at jeg måtte si Alleknjarg høyt hele tiden. Men det kjører jo masse biler forbi så sånn at de ikke skulle se at jeg snakker med meg selv, måtte jeg si det uten å bevege leppene. Men hvis man sier noe uten å bevege leppene er det lov å si det ekstra høyt sånn at det går opp i opp.
Man blir så glad inni seg av å rope Alleknjarg etter E6 på det viset.

Nå er det 7 grader ute og nordavind. Jeg må gå med votter. Det er sannelig deilig med sommer, og jeg tror jeg har fått litt lavtrykk i hodet også.
Heldigvis skal Solvor, den engelen, ha gresk fest, sånn at man føler seg kanskje bittelitt bedre til sinns.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Eg lar han Petter Dass kommentere:

Men Sagen, at Veyret langt haardere her
End andensteds falder;det voldendes er
Den Poliske Circul hin kolde:
Thi dersom ey Landet laae Polen saa nær,
Fornam man i Sandhed et mildere Vær
Iblant vore klumpede Knolde.

frk. Figenschou sa...

mitt hode blir en klumpet knold av lavtrykk og 7 grader pluss.

Anonym sa...

Ja, det skjønner jeg veldig godt - stakkars dere, nå har iallefall vi på denne knolden 17 grader og alle blir helt yr og grillkåt etter tre uker med tåke og 10 grader!! Nordavind e de jo altså selvfølgelig likevel. Sympati sendes nordover.

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...