Sommerblogging

Sommerbogging er litt sløvere en vinterbogging.
På den siste tid har jeg vært deltager på symposiet til Barents Connections. Det har vært fint, men jeg har jo selvfølgelig ikke fått med meg så mye som jeg ville.
I morgest foreksempel, ville jeg se foredraget som gikk klokken ti. Jeg hadde vært forutseende nok til å gå tidlig hjem fra festen dagen før, det vil si klokken 04.07.
Så det var litt tungt å skulle stå opp klokken ni. Morten, den sniken, klarte det fint, enda han hadde vært enda mer forutseende og kommet hjem enda senere. Jeg kom meg forsåvidt ut av sengen, jeg kom meg for den saks skyld også på badet og inni mine kledeboner, men da jeg kom opp i stua sa jeg til morten at dette her går ikke, så sovna jeg på sofaen.
Der skulle jeg bare ta en liten lur, men neste gang jeg våkna var klokka to. To!
Jeg var sikker på at strømmen måtte ha vært borte, men alle klokkene viste det samme.
Huff.

Jeg kom meg ned på lokstallen, og møtte en blek og skjeggete Morten, det koster å være kar, og så fikk jeg jo sett endel foredrag og presentasjoner, men på et tidspunkt var jeg bare nødt til å gå hjem og spise is.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for i går, snuppa! Kjekt å få litt tullfliren sammen. "Connection Barents" var hektiske greier, tror jeg kunne trenge en helg til med en gang for å komme meg...Jeg er forresten ennå skuffet over meg selv for at jeg ikke fikk med meg foredraget til den skjønne libaneseren på søndag. Men han spanderte en kaffe på meg på shell i går, og det kompenserer noe. Min kunstner-leieboer Amund hørte jeg kom hjem klokka seks i morges, så tror han har det verre i formen enn meg. Stakkars, stakkars han som må fly til Oslo med så lite søvn innabords...Var dere ute og så på midnattsolen i natt?

frk. Figenschou sa...

vi satt i fjæra og brøt alkoholloven rett ved politihuset ja.
hEia verdens minste hotell!
Heia pikene!
Heia tullfliren!

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...