Helsinki igjen

Tilbake i i i Finland etter en hardt tiltrengt ferie.
Denne gangen var det ca 40 grader varmere enn sist, og lyst og fuglesang og så trivelig at.
Og rent og pent her hjemme! Jeg må si at jeg er ganske fornøyd.

På flyet hit hadde jeg så dårlig billett at jeg måtte sitte helt mutters alene bak motoren, adskilt fra de andre passasjerene. Jeg fikk ikke lov å kjøpe mat, og jeg fikk ikke lov å se på safety demmånstreisjnen heller. Og den hadde jeg betalt 4200 for. Ja billetten da, ikke showet. Det har jeg sett før.

I køen på flyplassen sto jeg bak to menn som pratet. Han ene sa "hva heter det når du heter det du heter, til du heter noe annet?"
Hæ?
Hva i all verden mente han? Hva er det for noe da? Er dette er vanlig uttrykk? Er det et vanlig problem? Dette har jeg aldri vært borti før.
Hva i alle verden mente han?

4 kommentarer:

ringringring sa...

kanskje når noen bruker pseudonym... eller inkognito... eller alias... eller noe?? Eller hvis noen har gifta seg men går tilbake til fødenavnet? (heter det kanskje pikenavnet?) Dette er et mysterium!

Anonym sa...

Han mente sikkert overgangsnavn, det er noe man får i overgangsalderen.

frk. Figenschou sa...

nei, for da haddee han jo sagt hva heter det man heter mellom da man heter noe og til man heter noe annet, så det var det helt klart ikke.

Anonym sa...

Det kan jo også hende at riktig svar skal være kardinal, for kardinalen heter jo det han heter til han blir valgt til pave, deretter heter han jo noe annet.

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...