hu jeda

Nå er det lørdag, og da var det fredag i går. Da var jeg på hattefest. Som skolen arrangerte. Det er morsomt det der, det er ca 1600 studenter på skolen, og så kommer det kanskje hundre stykker. Ikke for det, det var en fin fest og ikke plasss til flere i lokalet heller. Vi styrete endel for å komme oss dit, hvilken trikk, hvor skal vi av, hvor ble det av Franceska, kommer ikke Luis snart, nei han har ikke batteri på telefonen, osv. Da vi kom frem, oppdaget jeg at jeg hadde vært der før og utmerket godt visste hvordan man kom seg dit. Så drakk jeg to øl, så måtte jeg dra for å ta bussen.
Jaja.
I dag, da jeg var ute og flanerte, eller egentlig skulle jeg bytte noe jeg hadde kjøpt og som var i stykker, to ting, skjønner ikke det der, jeg er jo ikke spesielt uvøren, og paraplyen var i stykker før jeg tok i den tror jeg, uansett, plutselig gikk jeg på Rob.
Som jo er engelskmannen jeg gikk i klasse med på Rauland og som jeg ikke har hørt fra eller til siden vi sluttet på skolen og som bor i Asker eller deromkring. Det var gøy. Så fikk jeg briljert litt med mine Helsinkikunnskaper og sendt ham på rett vei. Og hilst og hørt siste nytt. Fin fyr, Rob.

Mamma og Solveig snakker om å komme på besøk, det håper jeg de gjør, for jeg har funnet en butikk jeg tror Solveig kommer til å like. Og mamma er jo så lett å underholde og det hadde vært stas med besøk.

2 kommentarer:

solveig sa...

oioioi, kaslags butikk?

frk. Figenschou sa...

det e en sånn japansk klær- å veskebutikk, sånn moshimoshisøt greie, men åsså litt tøff for det e jo så mange svartkledde i Helsinki. Trur du du lik den?

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...