takk for sist

Ja a du nå er det sannelig min hatt en stund siden jeg har skrevet.
Jeg er i Kirkenes nu, jeg har tjuvet meg til en påskeferie fra Helsinki med etnisk begrunnelse.
Men himmel og hav som jeg trengte den påskeferien da. Jeg er veldig fornøyd nå.
Jeg har fått hyttet meg litt i Reinøysund, med tjeld og ea og fjæreaplytten. Og nytt kamera!
Jeg fikk kamera av fotografen i jebbursdagsgave nemlig, så nå har jeg blitt en middelaldrende kvinne, jeg tar bilder av naturen og viser til venninnen mine.
Jeg hadde så mange planer om aktiviteter, men det eneste jeg rakk å gjøre var å hogge frem bekken fra isen, og så seg jeg sammen med Bok på Veranda.
Morten sagde ned et tre mens jeg sto og tok bilder av isen og glodde nede i fjæra. Yndlingstreet mitt.
Og så har vi fisket krabber med båtshake! Vannet var så klart så det var bare å ro rundt og spidde dem. Eller, det var litt som jakt, dnen som rodde måtte ro i full fart etter der hvor krabba sprang og den som spiddet måtte kjøre båtshaka gjennom hodet på dem.
Neida, jeg bare tuller, det ER JO IKKE LOV Å FISKE KRABBE SÅNN SÅ DET GJORDE VI SELVSAGT IKKE.

Nå er jeg forkjølet, det var littegranne surt på verandaen der nemlig. I dag har jeg stått opp tre ganger, det var ingenting som virket før tredje gangen nemlig. Men Oscar har bursdag i dag så i morgen skal vi til Sarisälkä og være på helgetur
(ja og det ER i Finland, det ikke bare høres sånn ut, for dere som ikke er herifra.)

1 kommentar:

Anonym sa...

heihei! fint du e tibake i bloggosfærn igjæn. æ fikk sjølangivelsn igår, og gjett, æ fikk 8 000 igjæn på skattn. d e jo helt utruli. så idag skal æ ut og feire (sjøl om pængan ikke kommer før til sommern)

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...