Sprøytenarkomane skinheads, nifsfarlig opplevelse.

Ja nå sitter dere vel der hjemme alle sammen og har påskeferie, men det har ikke jeg, for jeg bor i Finland. 11 kasus skal dem ha, men påskeferie, nei se det, det har de ikke skjønt enda.

I dag har jeg vært på Kulturernas museum, det var et fint museum. Men kaldt.
På bussen hjem satt jeg bak en skinhead og (et skinhead, forresten?) og kameraten hans. Først synes jeg det var litt fornøyelig bare, for jeg trodde kanskje han ikke var ordentelig skinhead, men at det kanhende bare var sommerklippen, og så hadde han så rart hode, det gikk ikke ut noe steder, jeg mener, vanlige hoder er jo litt lyspæreformet, men hos han hadde halsen liksom bare fortsatt, han var på en måte tubeformet. Hodet hans var tubeformet mener jeg. Og så hadde han enormt mye kviser på hodet, det prøvde jeg å la være å tenke på.
Men da han begynte å bannes over alle svartingene, som kom på bussen, og snakke om Malmi og at du nesten ikke kunne høre finsk der mer (tror jeg, snakker dårlig finsk selv) var det ikke så fornøyelig mer. (litt halvpussig var det at han egentlig var svenskspråklig tror jeg, han ringte litt rundt nemlig, men til busskompisen snakket han finsk)Jeg syntes det var egentig litt skummelt. Han var sånn halvaggressiv, og ble høymælt hver gang det kom en neger på bussen. Iallefall da det kom ei hvit jente med det lille negerbarnet sitt. Men jeg tenkte at det hadde sikkert vært farligere om han hadde vært full, mens nå er han jo bare ond og dum, men ikke farlig.
Men så plutselig satt han seg et lite middagsskudd. Nå satt jeg jo bak ham, så jeg så jo ikke så veldig godt hva han holdt på med, men så la han sprøyta si bak øret etterpå. Veldig praktisk når du er tubeformet skinhead, da kan ørene brukes til mye.
Men da gikk jeg av altså. Jeg er ikke helt trygg på narkomane skinheads som utviser truende adferd. Det var heldigvis stoppen min, men det var ganske mange som gikk av der, og takk og pris ikke flere negre igjen på bussen.
Det var ikke noe trivelig syntes jeg.

Da Morten var her lo jeg litt av ham som syntes det var skummelt å gå igjennom svarte skogen på kvelden når jeg skulle til butikken, for her bor jo tross alt bare muslimer og barnefamilier, men om det driver og lurer narkomane snauskaller i buskene vet nå ikke jeg heller.
Nu vel. Sannsynligvis sitter de jo i en eller annen kjeller og hører på norsk musikk.


Nå som jeg leste gjennom posten syntes jeg ikke det virka skummelt i det hele tatt, men det var det jo. Sint skinhead med sprøyte bak øret, negere på bussen. Ikke bra.

1 kommentar:

ringringring sa...

Jeg hadde vært dritredd.

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...