En nestenulykke

Når mange skal bruke samme rom og beskjeder angående dette rommet skal gis, og ikke alle leser mail og det er en viktig beskjed, kan en god løsning på problemet være å skrive en lapp og henge på eller ved siden av døra til dette rommet.
Dette gjorde vi.
Men det vi ikke hadde tenkt på var den overhengende brannfaren en sånn lapp er.
Heldigvis kom vaktmesteren og gjorde oss oppmerksom på det.
Jeg blir helt skjelven når jeg tenker på det. Tenk om lappen hadde selvantent og falt ned fra vinduet den hang i og ned på murkarmen under, eller helt ned på flisegulvet, og vi alle hadde brent inne. Brrrr.

8 kommentarer:

Frk. Frekkesen sa...

Bor du i Tertitten borettslag? Høres ut som driftsleder Narvestad. Mer kontroll og struktur. Det er det vi trenger.

frk. Figenschou sa...

Ja, dette var på skolen faktisk. Det er også tilløp til krise om vi åpner døra til klasserommet for å få inn litt luft. Da kan det også bli brann, så det er ikke lov.

Anonym sa...

på søndag sku æ på kino, men d va bare to plassa igjen og vi va fire, så da gikk vi på kafé istednfor. plutselig kom brannbiln, og alle som va inne i de seks salan på kinoen i tromsø måtte ut. d her skjer titt og ofte på nykinoen. det skjedde aldri på gamlekinoen. æ lure på om vi kanskje ikke hadde brannalarm og røykvarslera der. kajsa

frk. Figenschou sa...

Vi har røykvarslern rett over ovn, å det trur æ alle har, for vi må titt å ofte ut vi og, enda det ikke bor i nåt studentsjå.

ringringring sa...

På knsthskln er det ikke lov å sette paraply til tørk i gangen heller. det kan også være farlig for brannen, sier vaktmesteren. skal vedde på at han er pyroman, siden han er så vellldig opptatt av dette med brann.

frk. Figenschou sa...

Å, er det derfor det er slutt med det...jeg lurte på hvorfor jeg var den eneste som satt ut paraplyen min til tørk i glasshuset.

ringringring sa...

jeg vet ikke med glasshuset, men iallfall i gangen utenfor det gamle klasserommet mitt. men gang er sikkert gang.

Frk. Frekkesen sa...

Dette er litt på siden - men sist uke var jeg på en skole i regionen, en lærer kom springende og sa at hun ikke visste hva hun skulle gjøre. To elever var i konflikt, den sinte eleven sto utenfor klasserommet, mens den redde eleven nektet å komme ut. Midt i denne beretningen gikk brannalarmen.

Slemt, men smart.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...