jeg lurer litt på

Jeg lurer på om de knogelige har et eget arkiv over gaver og sånn de har fått, eller om de bruker gavene? "Håkon, hvor ble det av samekniven nå? Jeg får ikke opp dette malespannet, har du den?"
Eller om alt ligger på et rom merket "samekniv, fått i Karasjok 3.4.89 av gammel samemann." "Pin, fått av ordfører Gjervald Gneiten i Hurvaldsøy Kommune 5.8. 94"
Eller, det jeg egentlig lurer på er om de noengang gir disse gavene videre hvis de skal i bursdag og har glemt å handle, eller til jul kanskje? "Se her, Sverremagnus, ta med deg denne fine vasen og gi til Sander, du."
" Huff, denne kan tante Ragnhild få"

7 kommentarer:

paaskeharen sa...

Tenk all den kjipe rosemalingen de har hatt i sitt eie oppigjennom. Når min far hadde en sjefsjobb i en landbruksorganisasjon i hovedstaden ga de Krompen ei ku. (Grunnen var at i egenskap av å eie kongsgården er han odelsgutt). Tviler på om han har hatt mange helger med melking i sitt liv.

frk. Figenschou sa...

fikk kua stå på kongsgården eller havnet den i arkivet sammen med pinsene og sameknivene?

paaskeharen sa...

Han leide den forsøksvis inn i fjøset, visst.

Frk. Frekkesen sa...

Jeg leste et sted at kongefamilien får servert laks 80% av de stedene de besøker. Stakkars stakkars kongen. Når det gjelder gavene tror jeg de går rett i søppla.

frk. Figenschou sa...

men det var da jeg tenkte at kanskje jeg kunne få dem istedet, minus rosemalingen og kommunevåpenpinsene.

Anonym sa...

Visste ikke at du hadde så snobbete venner, som setter nesa i sky overfor laks og rosemaling.

Men det er vel tagging og sushi som gjelder da. Jaja.

frk. Figenschou sa...

Jøss er du i live! Heihei!


Jeg og er FRYKTELIG lei av laks. Ettersom jeg er fra en laksefamilie.
...bortsett fra i sushi selvsagt.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...